То, что Путина опустили, очевидно. Самый интересный вопрос - как он будет реагировать на это, - Боровой

Опозиціонер вважає, що вирішення проблем по Сирії та України, які вже назріли, будуть відбуватися в результаті переважно зовнішнього впливу.

Володимир Путін. Ілюстрація:ТСН

"То, что Путина опустили, очевидно." - пише у своєму Facebook російський опозиціонер Костянтин Боровой, передають Патріоти України, продовжуючи:

Самый интересный вопрос - как он будет реагировать на это, что последует в ближайшее время.

Психо-физиологическая модель Путина, которая говорит о той стадии параноидального состояния, когда критика отключена, когда новая информация воспринимается, как не соответствующая действительности, позволяет утверждать две вещи:

1. Что-то изменить в своей тактике и стратегии он просто не может из-за статуса своего состояния. Старая стратегия будет продолжена.

2. Решения проблем по Сирии и Украине, которые уже назрели, будут происходить в результате преимущественно внешнего воздействия.

Украине приготовиться.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"В мене таке відчуття": Наступного тижня у Кабміні очікується парад відставок "за власним бажанням" – нардеп Железняк

субота, 20 квітень 2024, 14:52

Наступний тиждень буде пленарним (23-25/04) і …кадровим. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Telegram, передають Патріоти України. "Не так гучно, як ви того очікували, але дуже скоро ви побачите парад відставок "за власним бажанням". Т...

Знищення Ка-27 окупантів над Кримом: Офіцер ЗСУ назвав імена "мінусованих" членів екіпажу (фото)

субота, 20 квітень 2024, 14:43

У результаті знищення над тимчасово окупованим росіянами Кримом ворожого корабельного багатофункціонального вертольота Ка-27 ліквідовано чотирьох членів екіпажу. Знищено, зокрема, командира екіпажу Азіза Шаяхметова. Про це повідомив у Telegram "Штірліц...