"Это что же получается: ЗРК с собой прихватили "отпускники"? Неужели "Бук" нашли не в шахте "шахтеры" и "трактористы", - Цимбалюк

Після заяви міжнародного слідства обличчя в Москві стануть ще кам'янішими, і продовжуватимуть розповідати про "громадянську війну" в Україні, наголосив журналіст.

Малайзійський "Боінг" на Донбасі був збитий російським ЗРК "Бук". Ілюстрація: Цензор.нет

"Не может быть!!! Неужели "Бук" нашли не в шахте "шахтеры" и "трактористы"*. Про це пише у Facebook журналіст Роман Цимбалюк, коментуючи новину про заяву міжнародних слідчих щодо приналежності "Бука", який збив на Донбасі "Боінг", росіянам, передають Патріоти України, продовжуючи:

Это что же получается: зенитно-ракетный комплекс с собой прихватили "отпускники". Ничего удивительного, ведь давно известно, что российские военные ездят в другие страны со штатным оружием.

После этого заявления лица в Москве станут еще более каменными, которые будут продолжать рассказывать о "гражданской войне".

Беда только, что новости в этом сообщении нет. Всем давно известно, что Россия страна - оккупант. Пока не все поняли, что с этим делать, а некоторые предпочитают делать вид, что ничего не произошло.

Кстати, по Россия-24 рассказывают об "экономики доверия" - в Питере проходит международный экономический форум.

Тем временем пресс-конференция по МН17 проходит недалеко от Гааги, хороший город, там Международный трибунал расположен.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...