«Это я - Эдичка»: Лимонов заявив про плани висадити російський десант в Одесі

Нацбол закликає співвітчизників наплювати на почуття людей інших національностей та керуватися суто російськими інтересами.

Едуард Лимонов. Фото: anna-news.info.

Росія повинна бути більш агресивною в зовнішній політиці: наплювати і зламати плани інших країн на догоду своїм інтересам. Так, росіяни повинні утвердити своє лідерство в Сирії, містах України та Осетії. Про це пише в ЖЖ публіцист і українофоб, російський опозиційний політичний діяч Едуард Лимонов, передають Патріоти України.

«Я за більшу агресивність у зовнішній політиці Росії. Але... все розпочато і нічого, крім возз'єднання Криму з Росією, не завершено. Ми всюди увійшли, правильно бомбимо в Сирії, але потрібні історичні звершення», - заявляє Лимонов.

Нацбол вважає, що Росію чекають «історичні звершення» на території інших країн. Так, на думку Лімонова, в Сирії росіяни повинні окупувати столицю Дамаск, а також "наплювати на почуття грузин" і, переслідуючи російські інтереси, приєднати до Росії «дві частини Осетії».

«Перш за все, забивши на почуття грузин і орієнтуючись на російські почуття, слід возз'єднати дві Осетії, зібрати розділений народ у складі РФ. У Сирії потрібно розблокувати і звільнити столицю Дамаск, нехай американці займаються Ракою. Дрібні перемоги тут і там у всіх провінціях відразу ж не приносять слави. Таке враження, що у війні в Сирії у наших немає чіткого стратегічного плану: воюють відразу скрізь, що не є good», - зазначає він.

Також Лимонов ділиться планами про «історичні звершення» і щодо України: апетити російського радикала стосуються українських міст Харкова та Одеси. «Висадити десант в Одесі, утворити Одесько-Придністровську республіку. Харків почекає, він розумний. Харків повинен бути звільнений в результаті розширення донецького конфлікту», - заявляє він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Компанія «PepsiCo», котра ганебно зберігає свій бізнес в Росії, неочікувано для себе дієво підтримала ЗСУ на лінії фронту (відео)

субота, 4 травень 2024, 5:55

Тепер власникам та топ-менеджменту гіганта харчової промисловості саме час переживати, щоб держава-агресор не скористалась цим як приводом, щоб підрізати бариші PepsiCo». Кажуть, що компанія «PepsiCo» заборонила рекламним агентствам згадувати ЗСУ, укр...

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...