"Это не советники насоветовали, это сам президент решил", - Бутусов про заборону на Шустера в Україні

Це прямий наступ на свободу слова в Україні, вважає журналіст.

Юрій Бутусов. Фото:www.telekritika.ua

Анулювання дозволу на роботу в Україні журналісту Савіку Шустеру є прямим наступом на свободу слова в країні. Реакція суспільства на цей інцидент має бути рішучою. Про це на своїй сторінці в Facebook написав головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов, інформують Патріоти України.

Юрій Бутусов прокоментував інформацію про анулювання дозволу телеведучому Савіку Шустеру на роботу в Україні.

"Савика Шустера лишили права на работу в Украине. Его можно смотреть или не смотреть, это всего лишь один из телеканалов, с невысоким рейтингом, который распространяется только в кабельных сетях и по спутнику. Он не ведет антигосударственной пропаганды, но он не нравится конкретным политикам.

Нет сомнений, что это политическое решение, санкцию на которое дал президент Петр Порошенко. Насколько мне известно, ни один из медиа-менеджеров президента это решение не поддерживал. Это не советники насоветовали, это сам президент решил", - розповів він.

"Порошенко надеется, что Шустер придет договариваться о сотрудничестве, чтобы не потерять свой бизнес", - зазначив журналіст.

"Это прямое наступление на свободу слова в Украине. Стыдно, что после Майдана президент Украины позволяет себе наступление на доступ граждан к информации. При этом "17-й канал", который прямо ведет антиукраинскую агитацию в Киеве до сих пор не закрыт, не закрыта и бесплатная газета "Вести", финансируемая из РФ.

Надеюсь, что реакция общества будет достаточно жесткой, чтобы это решение было немедленно пересмотрено. Иначе о каком доверии к президенту как гаранту прав и свобод граждан может идти речь?", - резюмує Бутусов.

Як повідомлялося раніше, генеральний директор телеканалу 3s.tv Павло Єлізаров розповів, що про заборону на роботу в Україні Шустер дізнався тільки сьогодні розповів, що про заборону на роботу в Україні Шустер дізнався тільки сьогодні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Апетити всяких Аль-Каїд та ІДІЛ обмежуються банками, автобусами, церквами та концертними залами. Росія ж знищує цілі міста разом з їхнім населенням, - Невзоров

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:15

"ІДІЛ – винятково мерзенна організація. Але поводиться вона набагато делікатніше і скромніше, ніж росія. Саме РФ зараз претендує на місце примадонни світового тероризму", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передают...

В Харкові досі є церква РПЦвУ, яка пропонує помолитись на ікону Ніколая №2 або російського солдата в камуфляжі, - Голобуцький

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:00

"РПЦ (і її підрозділ в Україні ака "УПЦ") оголосила Україні і українцям газават - "священну війну проти невірних". Але і без того РПЦвУ була безсоромно активним агентом ФСБ", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсб...