"Это посольство. России. В Киеве": Відомий російський коментатор пояснив, чому любить Україну (фото)

​Росіянина вразило фото, зроблене біля посольства РФ в українській столиці, яке свідчить про реакцію українців на трагедію в Кемерово.

Олексій Андронов. Фото:Кореспондент

Російський спортивний журналіст та коментатор Олексій Андронов на своїй сторінці у Facebook зробив приголомшливий пост. Його допис стосувався українців, зазначають Патріоти України.

“Мне сегодня много писали по Украине. Зная мою любовь к ней. Требуя ответа. Вот вам ответ. Запомните его, когда в следующий раз будете отвечать на вопрос «негативно ли вы относитесь к Украине».

Это - посольcтво. России. В Киеве. Городе, который говорит російською (но имеет полное право говорить украïiнскою, какую бы хуету вам не объясняли с экрана).

Еще раз: это посольство. России. В Киеве.

Например, в Тбилиси никакого посольства у России нет...”, – написав Андронов.

До даного посту Олексій прикріпив фото, зроблене біля посольства РФ у Києві. На знімку зображені квіти та іграшки, які принесли українці у зв’язку з масштабною пожежею у Кемерово, під час якої загинуло 64 людини, більшість з яких діти.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Бундесвері знову трапився витік інформації: Доступними стали таємні відеонаради - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 14:15

У німецькому Бундесвері стався витік даних про таємні відеонаради. Секретну інформацію можна було знайти у мережі у відкритому доступі, передають Патріоти України з посиланням на Die Zeit.

В окупованому Бердянську підірвали авто зі зрадником

неділя, 5 травень 2024, 14:03

У тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області вдень 5 травня пролунав вибух. Українські партизани передали "привіт" черговому зраднику, який працював у створеній окупантами "виправній колонії": його підірвали в автомобілі. Зрадник помер дома. ...