"Это продуманный шаг Кремля, что позволит российским бандитам на Донбассе претендовать на гражданство Украины": Боровой прокоментував визнання Путіним "документів ОРДЛО"

У Кремля більше немає ресурсів, щоб підтримувати нестабільність на Донбасі, тому Путін хоче впихнути "ДНР" та "ЛНР" в Україну, вважає російський опозиціонер.

Костянтин Боровой. Фото:les-utrom.livejournal.com

Визнання президентом РФ Володимиром Путіним "документів" "ДНР" та "ЛНР" свідчить про наближення переговорів, що стосуються ситуації на Донбасі. Про це заявив в коментарі виданню Гордон російський опозиціонер, депутат Державної думи РФ в 1995-2000 роках, голова партії "Західний вибір "Костянтин Боровой, передають Патріоти України.

"Не стоит думать, что Путин легализовал паспорта "ЛДНР" на эмоциях. Это вполне продуманный шаг Кремля, который довольно долго обсуждался и готовился российскими властями. Видимо, приближаются большие переговоры. Правда, пока неясно, в каком формате.

"Минск" умер, это очевидно. Ситуация нестабильна и даже непонятно, кого это больше всего не устраивает: Украину, ЕС, США или Россию. У Кремля больше нет ресурсов поддерживать нестабильность на Донбассе, поэтому Путин хочет впихнуть "ДНР" и "ЛНР" в Украину, чтобы она их содержала, а он бы все равно влиял на этот регион", - зазначив Боровой.

За його словами, головною проблемою Кремля залишається факт, що більшість бойовиків на сході України - це громадяни РФ.

"Проблема для Кремля в том, что основная масса бандитов на оккупированных территориях Донбасса – граждане России. Украинским гражданам, которые тоже играют там какую-то роль, Москва не особо доверяет, ведь они в большей степени зависимы от родственников и друзей, оставшихся на территории, подконтрольной Киеву", - підкреслив опозиціонер.

Він вважає, що визнання "паспортів" "ДНР" та "ЛНР" допоможе російським бойовикам отримати громадянство України.

"Учитывая все обстоятельства, Москве нужно впихнуть "ДНР" и "ЛНР" в Украину вместе с российскими гражданами – боевиками, бурятами-танкистами, политическими активистами вроде писателя Захара Прилепина. То есть, если условный бурят-танкист получает паспорт "ЛНР" или "ДНР" – он теперь, благодаря указу Путина, получает промежуточный статус. В будущем это позволит российским бандитам на Донбассе претендовать на гражданство Украины. И, возможно, даже формально участвовать в неких переговорах", - резюмував Боровой.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські "танки-черепахи" виявилися ефективними, але їхній час добігає кінця, - Forbes

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:16

На початку квітня українські оператори безпілотників були вражені, помітивши на полі бою біля Красногорівки — на захід від Донецька — російський танк Т-72 із металевим дахом на корпусі та башті. Неймовірно, але цей мутант виявився вдалою знахідкою для ...

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...