​Той невдобний момент, коли в реєстрі знаходиш ухвалу про вилучення всіх документів твоєї організації. Прокуратурою моєї країни керують епічні ідіоти, - Шабунін за розправу, котру вчинив Шокін​

Сміливі промови і ґрунтовна аргументація критики на генпрокурора отримала результат, як в старі, «добрі» часи домайданівської України. Фактично напередодні анонсованої в БПП відставки Шокіна, його команда проявляє дива оперативності і короткозорості.

Віталій ШабунінЗгідно з постановою Печерського суду, слідчі ГПУ в 20-денний термін можуть мати доступ до речей і документів Центру, копій договорів про відкриття та обслуговування банківських рахунків, довіреностей, карток зі зразками підписів посадових осіб організації, печаток, договорів на встановлення системи Клієнт-Банк, виписок з номерами телефонів, IP-адрес, з яких проходило з'єднання системи Клієнт-Банк, а також датами проведення зазначених з'єднань.

Патріоти України пропонують реакцію Віталія Шабуніна, котру він виплиснув на свою сторінку в Фейсбук

Той невдобний момент, коли в реєстрі знаходиш ухвалу про вилучення всіх фіндокументів твоєї організації - http://bit.ly/1ZAIyzD. Чого ж не всі ухвали виклали, клоуни з Prosecutor General's Office of Ukraine? А де про негласні слідчі дії, ідіоти?

Щоб ГПУшники не позорили Україну виємкою документів в посольстві США, публікую додаток до нашого контракту з проектом IDLO, в рамках якого від посольства США ми отримали $189 тис на моніторинг кандидатів та навчання детективів Антикорупційного Бюро та Спец.антикор прокуратури.

Юрий Николов, це тобі подарунок на день народження, а якщо серйозно, чекайте з Oleksa Shalayskiy і командою NashiGroshi гостей з ГПУ.

Denys Bigus, заціни - ми детективів навчали з Держфінмоном, суддями, Держфінінспекцію, прокурорами і т.д. Так що разом з нами сядуть усі Смайлик «smile».

Прокуратурою моєї країни керують просто епічні ідіоти.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...