Топ-корупція: Як Ахметов викачує кошти з держбюджету

​Нинішній голова Адміністрації Президента Ігор Райнін цікавить українського олігарха Ріната Ахметова виключно в якості “гінця”.

Таку думку висловив політолог Михайло Подоляк, передають Патріоти України.

«Ніколи не відмовляє у виконанні прохань госадмінам. Єдина умова – їх реальна впливовість. Скажімо, нинішній глава АП Райнін не може претендувати на зацікавлену увагу РЛ, крім випадків, коли виконує функцію гінця від більш впливових людей», – зазначив він.

За словами Подоляка, саме “кишенькові чиновники” допомагають олігархові отримувати надприбутки.

«…він запросто ламає/купує будь-яких адмінів. Робить їх кишеньковими, навіть якщо вони вважають себе Богами. У підсумку він стає повноцінним лідером, здатним генерувати величезні прибутки навіть на прямих і непрямих збитках країни», – підкреслив експерт.

Нагадаємо, за словами енергетичного експерта Андрія Гуреса, прибуток компанії ДТЕК Ріната Ахметова завдяки формулі Роттердам + виріс в 3,1 рази. Згідно фінансових результатів за шість місяців 2017 року, прибуток склав 9,7 млрд грн. За аналогічний період в 2016 році прибуток був на рівні 3,1 млрд гривень.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...