Треба бути готовими до такого "сюрпризу": Експерт про ризики російського "бліцкригу" проти України через Білорусь

Хочп ліси та болота ускладнюють проведення великомасштабних військових дій, однак небезпеку Дмитро Тимчук бачить з боку Білорусі, якщо там буде нарощуватися "авіаційний ударний" кулак Росії.

Ілюстрація:Корреспондент.netКоординатор групи "Інформаційне спротив" Дмитро Тимчук оцінив ризики вторгнення Росії в Україну через Білорусь. Експерт вважає, що північним і північно-східним регіонам країни не загрожує розгортання широкомасштабних бойових дій. Про це пише Апостроф, інформують Патріоти України.

Тимчук нагадав факт з історії Другої світової війни, коли на території Полісся бойові дії проходили в невеликих масштабах. Це пояснюється особливістю природи. Ліси та болота ускладнюють проведення великомасштабних військових дій.

Тим не менш небезпеку Тимчук бачить з боку Білорусі, якщо там буде нарощуватися "авіаційний ударний" кулак Росії. У такому випадку експерт передрікає для України великі проблеми.

У будь-якому випадку, на думку Тимчука, українська армія повинна бути готова до будь-яких "сюрпризів" від сусіда.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Звідти запускають БПЛА по містах України: В окупованому Криму загорівся військовий полігон (фото)

п’ятниця, 20 вересень 2024, 21:41

У тимчасово окупованому Криму спалахнула пожежа на мисі Чауда, де розташований військовий полігон російської армії. Про це повідомляє Telegram-канал "Кримський вітер", передають Патріоти України. Як зазначає моніторингова група, факт пожежі на військов...

Ціль успішно знищив, але...: F-16 в Україні міг розбитися через російську ракету, - ЗМІ

п’ятниця, 20 вересень 2024, 21:15

Втрата літака F-16 під час масованої атаки могла статися через хмару уламків збитої російської ракети. Інші літаки також могли бути виведені з ладу з цієї ж причини. Про це йдеться у матеріалі Breaking Defense, що посилається на українські джерела, пер...