Вчені констатували, що людей, що самостійно готують собі їжу, стає дедалі менше - на цьому тлі зростає споживання «готової» їжі, що вимагає лише надшвидкого розігріву в мікрохвильовій печі. Однак, за їхніми словами, їсти фастфуд слід якомога рідше. «Ця їжа має найбільшу кількість фосфатів», - заявили експерти. Дані хімічні сполуки, потрапляючи в організм, сприяють зростанню активності ракових клітин.
Зловживання алкоголем - ще один фактор старіння. За словами лікарів, алкогольні напої розширюють дрібні кровоносні судини на поверхні шкіри. Згодом ці судини розширюються або пошкоджуються, і шкіра втрачає здоровий відтінок, набуває хронічної червоністі.
Цукор у великій кількості надає шкірі в'ялість, позбавляє її еластичності через процес глікірованія між клітинами, додали фахівці. Ласуни з віком починають виглядати відчутно гірше.
Також вкрай шкідливим для організму є манера харчуватися на ходу або перекушувати стоячи - типове явище останнього часу. З цією звичкою тісно пов'язане нерегулярне харчування, коли перекушування перемежовуються з придушенням голоду і прийомами їжі з високим рівнем вуглеводнів і жирів.
«Повноцінний обід відходить на другий план, але тип харчування на ходу не тільки призводить до виснаження імунітету, а й підриває здоров'я в цілому», - відзначили науковці.
"Це ми мстимося Путіну і московитам ще з 2014 року. За анексований Крим, за вбивства українських військовослужбовців, за закатованих мирних жителів", - пише експерт із ринку праці Сергій Марченко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патрі...
Після української операції Служби безпеки "Павутина" з ураження російських стратегічних літаків в Білому домі виникли дискусії щодо чого, чи варто США відмовитися від підтримки України. Про це повідомляє The Atlantic, передають Патріоти України. Зауваж...