Зимово-весняний період: Користь бджолиного маточного молочка актуальна у будь-яку пору року

Одним з найцінніших продуктів невтомних трудівниць вважається бджолине маточне молочко. Його основна функція – покращення імунітету та зниження рівня холестерину.

Маточне молочко – не просто мед, це особливий делікатес, що утворюється у спеціальних залозах кропіткої бджілки. Йому властива фармакологічна та фізіологічна дія. Його хімічний склад багатий на мінеральні солі, мікроелементи, численні вітаміни та фолієву кислоту.

Бджолине маточне молочко активно використовують для лікування дитячих гіпотрофій, що супроводжується порушеннями харчування та розвитку самої дитини. Маточне молочко здатне нормалізувати сон та покращити апетит, виступаючи біологічним стимулятором активізації усіх життєвих процесів.

Бджолине маточне молочко використовують для профілактики серцево-судинної системи, оскільки його вживання здатне нормалізувати тонус судин, особливо тим, у кого чітко виражений гіпотонічний стан. Що стосується високого кров’яного тиску, воно теж нормалізується. Бджолине маточне молочко використовують для лікування атеросклерозу, цукрового діабету, виразки шлунку, хронічного коліту, численних шкіряних захворюваннях. Воно здійснює нормотонічну дію на людський організм, стабілізуючи білково-сольовий склад крові, покращує рівень гемоглобіну та зір, зменшує кількість лімфоцитів.

Бджолине маточне молочко також здатне виконувати профілактичне значення для організму, покращуючи його захисні сили. Йому властива тонізуюча, антисептична та стимулююча дія.

Лікування маточним молочком має наступні проти покази: Аддісонова хвороба відома як бронзова хвороба, гострі інфекційні захворювання, захворювання надниркових залоз та неприйняття організмом самого маточного молочка.

Опублікував: Тетяна Сокот
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...