Тренерський штаб збірної України приросте ще одним відомим гравцем

​Колишній форвард збірної України Андрій Воронін буде допомагати Андрію Шевченку в тренерському штабі національної команди.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Football.ua.

Джерело відзначає, що 38-річний фахівець отримав посаду скаута. В його завдання буде входити перегляд матчів за участю кандидатів у збірну. Мова йде про футболістів, які виступають за кордоном.

Нагадаємо, що Андрій Воронін отримав тренерську ліцензію ще в кінці 2016 року. У січні цього року екс-гравець "Ліверпуля" очолив німецький клуб "Бюдерих" із сьомого дивізіону Німеччини. Після 15 матчів у керма аматорського клубу українець залишив посаду і досі залишався безробітним.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...

Часів яр до 9 травня! росіяни пруть на Покровськ - Злий Одесит

четвер, 2 травень 2024, 5:58

Возвращаюсь к практике публикации видео.