Третя чеченська війна не за горами: У РФ констатували смерть "русского мира", - Піонтковський

Останні події у РФ тільки підтвердили наявність розколу в кремлівських угрупованнях, які змагаються між собою, погрожуючи втягнути Росію в "третю чеченську" війну".

Андрій Піонтковський. Фото: скріншот з відео.

Російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський констатував смерть ідеї так званого "російського світу". Слова політолога передає російський журналіст і блогер Олександр Сотник у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"На думку політолога Андрія Піонтковського, путінська ідея "російського світу" зазнала нищівної поразки, незважаючи на пропагандистські істерики. Назва в С-Петербурзі мосту ім'ям А. Кадирова лише підтверджує наявність розколу в кремлівських угрупованнях, які змагаються між собою, погрожуючи втягнути Росію в "третю чеченську" війну", - пише Сотник.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зведення на фронті станом на кінець доби 29 квітня 2024 року - DeepState

вівторок, 30 квітень 2024, 23:45

▶️ Біломосковський, Сіверський та Білгородський відтинки — ворог активізувався на кордоні із Сумщиною, але, на щастя для нас, несе лише втрати. ▶️ Старобільський відтинок — тривають активні штурмові дії ворога у Кислівці, вводяться резерви, але успі...

Перемога прийде раптово: Монах з Афону чітко побачив "новий світанок в Україні" (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 23:31

Провидець із гори Афон прогнозує неочікуване завершення війни в Україні з повним поверненням земель. Це станеться завдяки потужному контрнаступу українських сил. Про це йдеться у відео зі старцем, чиє ім’я просив залишити у таємниці, на каналі "Українс...