Троє хлопчиків зникли у Києві, у соцмережах повідомляють суперечливі дані

Йдеться про зникнення дітей віком 13, 7 і 5 років.

Фото:FacebookУ Києві зникли троє хлопчиків. Про зникнення двох з них - 8-річного та 5-річного Іллі та Микити Ковальчуків на своїй сторінці в Facebook повідомив журналіст Влад Антонов, інформують Патріоти України.

"Дніпровським районним управлінням поліції в Києві розшукуються зниклі діти: Ковальчук Ілля Володимирович 10.12.2009 р.н. і Ковальчук Микита Володимирович 04.05.2011 р.н., які 18.01.2017 об 11.50 пішли до стоматолога і пропали. Останнє відоме місце перебування дітей на вулиці Шовковичній. Станом на 19.00 19.01.2016 місцезнаходження дітей невідомо", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що до стоматолога дітей повинна була відвести їх мама - Ганна Ковальчук, яка знаходиться на обліку психіатра і страждає періодичними психічними розладами.

"Діти на момент зникнення були одягнені в куртки і шапки, як на фото, Микита - в джинси синього кольору, Ілля - в чорні шкільні брюки. Микита був взутий в чорні черевики на липучках, Ілля в шкіряні черевики сірого кольору з зеленими вставками на шнурках", - відзначили в поліції.

Людей, у яких є інформація про хлопчиків, просять телефонувати батькові (063) 2112844 або черговому по Дніпровському РУ поліції в Києві (044) 559-51-85 або 102.

У той же час, в соцмережах з'явилася інформація, що хлопчики не пропадали, а знаходяться зі своєю матір'ю. Крім того, користувачі запідозрили, що батько хоче забрати дітей у матері.

Також на сторінці в Facebook "Київ оперативний" розповіли про зникнення в столиці 13-річного хлопчика.

"Пропала дитина! Олександр Петрушенко 2003 р.н. Київ, пішов в Екомаркет і не повернувся. Зв'язку немає. Тісна куртка, сині джинси, сірі кросівки.

Зріст 150, середня статура, коротка стрижка, чубчик. Побачите, телефонуйте в 102! "- йдеться в соцмережі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

60 дронів атакували НПЗ та аеродроми. Снєгирьов: Там критична ситуація, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 1:45

Росіяни успішно відбили нічну атаку безпілотників. Але це лише у повідомленнях офіційних джерел. Реальність трохи інша – в результаті атаки постраждали нафтопереробні заводи, бітумний завод і військовий аеродром. Детальніше про успішну атаку дронів роз...

З Нетаньяху ізраїльтяни цілком можуть розібратися самі. А суду в Гаазі я порадив би звернути увагу на справжніх воєнних злочинців, - Невзлін

понеділок, 29 квітень 2024, 0:30

"За повідомленнями ЗМІ, Міжнародний кримінальний суд у Гаазі може вже цього тижня видати ордери на арешт Біньяміна Нетаньяху, міністра оборони Ізраїлю Йоава Галанта й начальника Генштабу Герці Халеві за нібито воєнні злочини в секторі Гази", - пише ізр...