Трохи не той росіянин: Українській радіостанції оголосили бойкот через Кушанашвілі

До бойкоту радіостанції закликав український політолог Тарас Березовець.

Отар Кушанашвілі. Фото:www.eg.ru

Український політтехнолог Тарас Березовець оголосив бойкот "Радио Вести" через провокаційної заяви, нібито зроблені російським ведучим Отаром Кушанашвілі про Україну. Про це він написав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Мне кажется, что лишь один взгляд премьер-министра страны, в которую я собираюсь ехать, говорит о том, что уровень психопатии является очень высоким... По глазам его видно, что он не в себе.

И несмотря на то, что он является одним из руководителей государства, можно сказать, что с киевской стороной что-то не так... Конечно, я за Российскую Федерацию, в которой живу и которую люблю", - процитував Березовець нібито заяву Кушанашвілі.

"Це говорить новий ведучий "Радио Вести" Отар Кушанашвілі. Офіційно заявляю, що припиняю будь-яку співпрацю з Радио Вести до моменту, поки це диво не повернеться туди, звідки вилізло. До цього ж закликаю всіх колег. І в принципі цікаво, скільки можна збирати в Україні це сміття?" - додав уже від себе Березовець.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Частина правлячого РФ класу робить усе для того, щоб Шойгу в новому уряді Путіна не було - Петро Олещук

четвер, 2 травень 2024, 11:45

Політолог Петро Олещук в ефірі Radio NV припустив, що в Росії відбудуться кадрові перестановки в керівництві країною-агресором, зокрема диктатор Володимир Путін на тлі своєї «інавгурації» може позбутися міністра оборони РФ Сергія Шойгу, передають Патрі...

Окупанти просунулися на Донбасі та на півдні, ворог увірвався в ще один населений пункт, - карта DeepState

четвер, 2 травень 2024, 9:23

Аналітики повідомляють про просування окупантів в Урожайному, а також на Авдіївському напрямку після захоплення двох населених пунктів. За даними Генштабу, на зазначеній ділянці фронту минулої доби відбили 39 атак. . Збройні сили Російської Федерації ...