Царя Рамзанки не буде: Російські силовики знищать Кадирова, і Путін не допоможе, - Сотник

Нещодавно озвучені погрози Кадирова навряд чи треба сприймати серйозно.

Рамзан Кадиров. Фото: www.gazeta.ru.

"І знов з приводу "чеченських попереджень". Я вбачаю у цьому інформаційному вбросі кілька цілей", - написав російський журналіст Олександр Сотник на своїй сторінці у "Фейсбук", передають Патріоти України.

1. Відвернути увагу російського суспільства від прийдешніх важливих подій, пов'язаних із неминучим обваленням російського ринку у зв'язку зі скасуванням санкцій проти Ірану;

2. Полякати суспільство: мовляв, "якщо не Путін - тоді буде Кадиров, і до ворожки не ходи";

3. Хтось порадив Кадирову попіаритися таким "жорстким чином", а він зробив все буквально, оскільки мозку в черепі у "академіка" небагато, а нагадати про себе - "великому і жахливому" зайвий раз хочеться. І його кишенькові "джигіти" - туди ж, підтримали господаря.

Моя думка: ніякого "планового відстрілу" в Москві та регіонах Кадиров не планує. Силовики стоять на "низькому старті", і якщо цей борзий хлопець ще раз заявить про себе за допомогою відстрілу - рішення по ньому буде прийнято негайно, і яким воно буде - можна собі уявити. Якщо цей "герой" настільки крутий - його і зварять круто заживо, бо намуляв очі навіть нашим озвірілим силовикам, і зуб на нього вони мають довший за бивень мамонта.

І ніякий Путін, разом з "академією гірничих наук", не допоможуть. Замуміфіцірують і заллють бетоном. У Єгипті - мумія Рамзеса, а в нас буде мумія Рамзана. З тією лише різницею, що сей фараон без піраміди обійдеться.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На окупованій Донеччині раптово зникла група перевіряючих від Міноборони РФ - соцмережі

вівторок, 16 квітень 2024, 12:14

З чуток, перевірка була не простою. У рамках підготовки до літньої наступальної кампанії у військах проводять позапланові перевірки з метою виявлення нестачі майна, транспорту, спорядження для військових. Що саме сталося з перевіряючими – поки що не яс...

У окупантів все менше нових танків: ЗСУ показали, як FPV-дроном вразили черговий Т-90

вівторок, 16 квітень 2024, 11:34

З початку повномасштабної війни проти України армія Росія, за підрахунками Генштабу ЗСУ, втратила 7189 танків. За допомогою FPV-дрона ціль була уражена - танк знерухомлено, командир і навідник отримали поранення. Українські спецпризначенці знищили росі...