"Це було б для Путіна страшно": Екс-боєць АТО розповів, хто міг би стати головним суперником президента РФ (відео)

Про свої наміри балотуватися оголосила в РФ правозахисниця Аліна Вітухновська.

Володимир Путін. Фото:Еспресо TV

Єдиним прийнятним для України суперником глави Росії Володимира Путіна на майбутніх президентських виборах може стати громадський діяч і правозахисниця Аліна Вітухновська. Про це в ефірі Обозреватель.LIVE заявив екс-доброволець "Айдара", популярний блогер Євген Дикий, передають Патріоти України.

"Єдина там цікава фігура - Аліна Вітухновська, яка теж оголосила, що буде балотуватися. Даю 99%, що її не зареєструють. Не тому, щоб за неї не проголосували. За неї проголосує 0,00%, але просто дати їй ефір - це було б для Путіна страшно. Я вважаю, що не дадуть ніколи", - упевнений екс-доброволець.

За словами Дикого, її програма найбільше відповідає інтересам Києва.

"Вона єдина, хто заявив повну програму. Не просто повернути нам Крим і Донбас, але ще і сплатити репарації і контрибуції, вивести російські війська з усіх зарубіжних територій, закрити всі військові бази і зайнятися виключно будівництвом Росії всередині, а в конституції РФ прописати порядок виходу зі складу Росії областей, національних утворень. Це єдина програма, яка, з нашої точки зору, цікава і прогресивна", - підкреслив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Вважали, що найгірше для них вже позаду: Дрон ЗСУ накрив тріо занадто радісних окупантів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 13:33

Українські військові зіпсували настрій занадто радісним російським загарбникам, накривши їх FPV-дроном. Відповідним відео, знятим бійцями 47-й ОМБр у районі Авдіївки, поділився у себе в соцмережах відомий блогер та волонтер Сергій Стерненко, передають ...

"Будь вони прокляті разом із їхнім Путіним": У Селидовому удар росіян зруйнував будинок 73-річної жінки (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 13:19

У Селидовому ракетний удар РФ пошкодив будинок 73-річної мешканки Ніни. Це вже втретє її доведеться відновлювати оселю після російських атак. Про це повідомило "Суспільне", передають Патріоти України. В ніч обстрілу жінка пішла в гості, а коли повернул...