"Це не свобода слова, це відкрита образа!", - волонтерка про скарги композитора на Україну

Володимир Бистряков щасливий висловити свою "думку", проте інших громадян України він почути не хоче.

Володимир Бистряков. Фото: скріншот з відео.

Скарги відомого композитора і шоумена Володимира Бистрякова на українську владу і культуру є публічною пропагандою і підтримкою сепаратизму. Про це повідомила волонтер військового госпіталю Наталія Юсупова в своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Подивилася гучне інтерв'ю композитора Бистрякова на "112 каналі". Просто сказати, що він сволота, ну це нічого не сказати, у мене просто нерви не витримують слухати недобитих комуняк. Совок йому шкода, розвалили, ще б пак, халява закрилася, але тривала ще довгий час, а зараз зовсім туго, п'янки і гулянки на банкетах чиновників за рахунок народу, нині не шанують, працювати треба", - написала вона.

За словами Юсупової, композитор щасливий висловити свою "думку", зате чужу слухати він не хоче. "Забанив усіх, хто йому інше в фб відписав. У мене тільки одне питання: "Навіщо запрошувати на ефіри проросійськи налаштованих громадян, для чого?" За подібні висловлювання про війну на Донбасі треба кримінальні справи заводити, не менше. Це публічна пропаганда і підтримка сепаратизму", - обурилася вона.

Юсупова зазначила, що країна знаходиться в стадії кривавої окупації Росією. Кожен день гинуть українські воїни. "А ось такі комуняки як Бистряков, поливають нас помиями, живучи з нами в одній країні. І сидить собі посміхаючись, сволота, хихикаючи говорить про те, що "їх там немає". Навіщо давати їм право висловлюватися на всю країну? Це не свобода слова, це відкрита образа українців і країни в цілому! Тепер нехай ходить озираючись, я йому не заздрю", - резюмувала вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....