Це нормально, диванні патріоти? Херсонська волонтерка засмутилася байдужістю людей до скаліченого бійця

Напередодні жінка закликала всіх містян зустріти з потяга бійця 57-ї бригади Володимира Карпуніна, який переніс 27 операцій, щоб морально підтримати його.

Фото:Facebook

Лише двоє людини, незважаючи на анонс у соцмережах, прийшли на херсонський вокзал зустрічати бійця, який втратив ноги на Донбасі, сьогодні вранці, 20 грудня. Про це на своїй сторінці у Facebook розповіла волонтерка Наталія Возаловська, зазначають Патріоти України.

Напередодні жінка закликала всіх містян зустріти з потяга бійця 57-ї бригади Володимира Карпуніна. Чоловік переніс 27 операцій та втратив обидві ноги, тому волонтерка закликала у такий спосіб морально підтримати його.

"Вчора більше 50 чоловік лайкнули мій пост, а на вокзал приїхала я одна", - розчаровано написала Возаловська.

Згодом під'їхав ще один чоловік, який спізнився через затори. Жінка зазначає, що у транспортуванні бійця допомогли адміністрація Великолепетиського району, звідки чоловік родом, і військова служба правопорядку.

"Так що, диванні патріоти, все нормально", - додала авторка повідомлення.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найшли вила на зелені граблі: Екс-нардеп Ляшко опинився в епіцентрі скандалу щодо своєї військової кар'єри

субота, 20 квітень 2024, 0:55

Олег Ляшко дав привід "старим друзям" з телеканалу Зеленського-Коломойського пройтися по його діяльності, тепер вже у складі ЗСУ. Патріоти України пропонують ознайомитись з матеріалом ТСН, ісамим визначитись наскільки виправдана риторика кореспондента ...

Як у Німеччині розкрили російське шпигунське кубло - Борислав Береза

субота, 20 квітень 2024, 0:30

"У "Der Spiegel" вийшла гучна стаття "У Баварії заарештовано російських диверсантів - розслідування Генпрокуратури". Німеччина зіткнулася з новою шпигунською справою. За даними SPIEGEL, генеральний прокурор Єнс Роммель заарештував двох агентів, які, як...