Це все Україна, люба та мила: Фотограф, що кинув пити, відзняв Горгани, від яких душа п'яніє (фотофакти)

Зимові Карпати викликають захват і у тверезої людини.

Карпати взимку. Фото: Закарпатский корреспондент.

"Коли стрілка годинника в новорічну ніч перейшла позначку 00:00, я поставив собі бадьору мету: прожити рік, що прийшов, без краплі спиртного, будь-якого. А ревниві гуцульські боги якось про це дізналися і в найближчому ж поході почали мені за це жорстоко мститися і усіляко карати", - написав один з українських фотографів, передають Патріоти України з посиланням на Закарпатский корреспондент.

Так, щоб падаючий сніг налипав на об'єктив і в мінус 25. Або щоб об'єктив покривався інеєм після кожного кадру, вимагаючи знову його протерти. І щоб не було вище, ніж мінус 25. І щоб весь конденсат збирався саме на моєму спальнику, щоб дим від багаття ніяким способом не міг покинути колибу. І звичайно ж, ніякого світла, тільки туман і хмари, тільки сірість і білість.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...