Ціна та запас ходу: Електрокар Дженерал Моторс обігнав Tesla за ключовими характеристиками

​Дослідницька група Consumer Reports провела тести Chevrolet Bolt. Результати виявилися несподіваними: по запасу ходу на одному заряді батареї електромобіль від General Motors обійшов Tesla Model S, повідомляє Engadget.

За стандартами EPA запас ходу Bolt на одному заряді був оцінений в 380 км. У тестах CR на одному заряді вдалося проїхати 402 км. У попередніх тестах Consumer Reports Tesla Model S 75D показала запас ходу в 378 км. По класу і за ціною цей автомобіль набагато вище Bolt: $ 70. 000 проти $ 37 000, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Ці результати дуже хороші для індустрії в цілому. Дешеві електромобілі показують все кращі результати. Це робить електрокари більш доступними й ефективними, з'являється все більше помітна конкуренція. Варто визнати Tesla Model S 75D вже досить стара модель, а Bolt свіжа, з усіма останніми досягненнями в галузі літій-іонних батарей.

Зараз і для Tesla наступають нові часи. Компанія нарешті розпочала продаж своєї бюджетної Model 3, ціна якої стартує від $ 35 000, а в Каліфорнії може дістатися покупцям і зовсім за $ 25 000 з урахуванням субсидій. З цією моделлю Tesla виходить на зовсім інші обсяги виробництва. Після старту продажів в день автовиробникові приходить по 1800 замовлень на Model 3.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 7 травня. Дівчата збиралися у найстаршої подруги і ворожили на суджених і долю

вівторок, 7 травень 2024, 7:05

Православна церква України 7 травня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Зедазнійського та його учнів. За старим стилем сьогодні вшановують мучеників Саву Стратилата та Євсевія. 7 травня українці присвячували посіву овочів та зернових к...

Противник активно впроваджує нові системи організації та нанесення вогневого ураження в ході ведення бойових дій - Костянтин Машовець

вівторок, 7 травень 2024, 5:58

1. Дані по рівню падінню експорту озброєння та військової техніки (ОВТ) та оборонних послуг з ри-фи... . Джерело