Цвях у труну: Журналіст пояснив, як турки "доб'ють" вмираючу "наддержаву"

Росіяни вже давно не вміють самі нічого робити і для виконання більшості робіт чекають в країні іноземців.

На будівництві у РФ звично працювали турки. Ілюстрація:abvm.livejournal.com

Російський журналіст Володимир Голишев переконаний, що Росія, почавши конфлікт з Туреччиною, прискорила свій розвал, оскільки росіяни нічого не вміють робити: будинки будують турки, техніку возять з-за кордону, а місцева їжа - несмачна і неякісна. Про це Голишев розповів Обозревателю, зазначають Патріоти України.

"У Росії немає вже ні науки, ні вищої школи як такої. Та що говорити! Візьміть який-небудь більш-менш складний з погляду будівництва об'єкт - готель, стадіон - і спробуйте його побудувати без турецьких будівельників. Нічого не вийде.

Тому що рівень культури в цій галузі такий низький, що це просто неможливо. Потрібно запрошувати іноземців, бо місцеві будівельники з такими об'єктами не справляються.

А вони вирішили з Туреччиною воювати, оголосили їй якісь санкції ... А потім з'ясувалося, що в результаті всі більш-менш складні будівництва просто завмруть, тому що в Росії ніхто не вміє цього робити", - зазначив журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...