Тука та Гримчак стають на той самий шлях, який привів Молдову до відновлення російського впливу в країні, - журналіст

Ідеї про розширення торгівлі з окупованими територіями призведуть до нового тиску РФ на Україну, вважає Ольга Лень

Георгій Тука. Фото: sharij.net

Кілька тижнів тому один добрий фахівець із проблематики Придністров'я і просто пристойна людина звернув мою увагу, що часто за дужками залишають, який зиск молдовська еліта весь цей час отримувала від існування "сірої зони" в цьому проросійському анклаві і як вдало вона на цьому грала. Так пише журналіст Ольга Лень, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук", продовжуючи:

"Говорилося це з підтекстом, що, може, варто запозичити для стосунків з окупованими територіями в нас. А мені подумалося, що, можливо, лідерство проросійського кандидата на президенських виборах в Молдовії є наслідком цього зиску та цієї гри молдовської політеліти?

Георгій Тука та Юрій Гримчак, коли озвучують ідеї про розширення торгівлі з окупованими територіями, лише виступають промоутерами інтересу частини української політеліти точно так само грати й отримувати зиск від створення у нас подібної "сірої зони".

От тільки таким чином вони стають на той шлях, що вже привів молдован до відновленя впливу РФ в країні. І безвіз та співробітництво з ЄС тоді не порятує".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...