Тука відізвався про доцільність переговорів Савченко з найманцями Путіна

Чиновник вважає, що в переговорах з бойовиками повинні брати участь особи, які здатні впливати на протилежну сторону.

Георгій Тука. Фото:apostrophe.com.ua

Участь нардепа Надії Савченко в прямих переговорах з представниками "ДНР" і "ЛНР" не принесе позитивних результатів через негативне ставлення до неї бойовиків. Про це заявив заступник міністра у справах окупованих територій Георгій Тука, передають Патріоти України з посиланням на 112 Україна.

Він підкреслив, що поточна ситуація на Донбасі свідчить про те, що бойовики відкривають вогонь для того, щоб постійно тримати українських військових в напрузі.

Щодо переговорів з бойовиками, чиновник заявив, що в них повинні брати участь особи, які здатні впливати на протилежну сторону.

"Що стосується звільнення полонених, я вважаю, що втягуватися в цей процес мають ті люди, які мають якусь вагу і способи впливу... Зараз фігура Наді популярна в Україні, і якщо вона буде вести переговори з терористами про звільнення наших хлопців, я хотів би помилятися, але мені здається, що це підніме ціну за звільнення, так і власну значущість в очах терористів", - сказав він.

Коментуючи бажання Надії Савченко брати участь у прямих переговорах, Тука негативно оцінив таку ідею.

Як повідомлялося раніше, Савченко вважає, що необхідний прямий зв'язок з "ЛНР" і "ДНР", і готова до таких переговорів особисто.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про перегрупування (переміщення) військ противника... - Машовець

четвер, 2 травень 2024, 4:15

1. Спочату про перегрупування (переміщення) військ противника... . Джерело

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...