"Туман развеялся. Неприятная потеря, но не смертельная" - журналіст про блокаду ОРДЛО

Виявилося, що можна місяць з піною біля рота доводити, що блокада - це колапс України, а потім за одну годину на 180 градусів змінити позицію і радіти, що всіх переграли, наголосив Роман Шрайк.

Блокада Донбасу. Ілюстрація:Citynews.net.ua

"Туман развеялся. И оказалось, что нет никаких 36 млрд налогов, получаемых из ОРДЛО. На самом деле около 4 млрд. Неприятная потеря, но не смертельная." Про це пише у своєму Fаcebook Роман Шрайк, передають Патріоти України, продовжуючи:

Оказалось, что без веерных отключений можно обойтись. И ТЭС отказываются от антрацита. Переход на другой уголь займет полгода-год.

Оказалось, что можно разрезать пуповину, связывающую Ахметова с оккупированными территориями, и земля на небесную ось не налетит.

Оказалось, что можно месяц с пеной у рта доказывать, что блокада – это коллапс Украины, а потом за один час на 180 градусов поменять позицию и радоваться, что всех переиграли.

Много еще чего оказалось. Слава богу, что потоки бреда, продуцируемые со всех сторон, похоже иссякают. Читать все это было невыносимо.

Надеюсь, авитаминозный март сменится более спокойным апрелем, и психическое здоровье как сторон конфликта, так и мирных фейсбукеров будет восстановлено.

Хороший солнечный весенний день.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни вбивають українців "просто так", а Захід, як і раніше, говорить про необхідність "терміново виділити" Україні ППО, - Олександр Невзоров

субота, 20 квітень 2024, 16:05

"Рік тому ми всі з жахом дивилися на пса на ім'я Крим. Тоді сталася така сама історія", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Російськими бомбами було вбито цілу сім'ю, на р...

Наступ, який росіяни планували на травень-червень, вже розпочався, - Олексій Гетьман

субота, 20 квітень 2024, 15:31

Олексій Гетьман, майор запасу НГУ, ветеран російсько-української війни, зазначив, що не варто очікувати, що у нас є час до 1 червня, бо наступальні дії росіян вже почалися і будуть тільки підсилюватися, повідомляють Патріоти України. "Противник буде на...