У "ДНР" терористи поширюють чутки про масштабний наступ РФ проти України - Тимчук

Також нардеп наголосив, що не менш поширеними на окупованій території є чутки, що ЗСУ хочуть "звалити київську владу за корупцію і зраду".

Бойовики "ДНР". Ілюстрація:http://uapress.info

За даними аналітичної групи "Інформаційний спротив" бойовики активно обговорюють два "інформаційних тренди". Про це написав на своїй сторінці у Fаcebook координатор аналітичної групи, народний депутат України Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.

"В "ДНР" в останні дні фіксується два нових інформаційних тренди": посилено поширюються чутки про те, що навесні-влітку ц. р. "Росія влаштує масштабний наступ проти України" (не уточнюється, чи йдеться про формат нинішньої "гібридної війни" на Донбасі, чи про відкриту агресію), і про те, що Збройні Сили України хочуть "звалити київську владу за корупцію і зраду", - написав він.

За його словами, на сьогодні це найбільш обговорювані неофіційні теми, причому як на рівні "чиновників" і начальницького складу, так і серед рядових бойовиків.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна отримає від США найновіші дрони, оснащені вогнепальною зброєю (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:43

Американська компанія Feloni Aero відправить в Україну новітні дрони з 5,56-мм гарматами та ракетами Spike. Про це йдеться у пресрелізі, передають Патріоти України. У компанії кажуть, що після того, як уряд США схвалив новий законопроєкт щодо передачі ...

Удар по Кримському мосту в день інавгурації Путіна міг би мати серйозний ефект, - військовий експерт

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:16

Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман вважає, що удар по Кримському мосту в день інавгурації російського диктатора Володимира Путіна міг би мати значний політичний та військовий вплив, передають Патріоти України. "Залишил...