"У Європі не засвоїли уроки історії. Там хочуть кинути напризволяще кримських татар та українців, які не скорились окупації" - Ар'єв

Нардеп прокоментував висловлювання уповноваженого уряду Німеччини з питань співпраці з РФ, Центральною Азією і країнами "Східного партнерства" Гернота Ерлера щодо консенсусу поки не чіпати тему Криму.

Володимир Ар'єв. Фото:http://www.eurointegration.com.ua

Європейські чиновники не дбають про долю українців і кримських татар, які проживають в окупованому Криму. Про це заявив народний депутат від БПП Володимир Ар'єв у своєму Facebook, передають Патріоти України.

Нардеп прокоментував висловлювання уповноваженого уряду Німеччини з питань співпраці з РФ, Центральною Азією і країнами "Східного партнерства" Гернота Ерлера.

"У Європі є консенсус поки не чіпати тему Криму, каже німецький урядовець. Тобто, вони хочуть кинути напризволяще кримських татар та українців, які не скорились окупації.

Колись Європа мовчала, знаючи про страждання України після більшовицької окупації. Політика непротидії агресорам закінчилася Другою світовою. Бачу, уроки історії не вміють засвоювати всюди", - пише Ар'єв.

Як повідомлялося раніше, уповноважений уряду Німеччини з питань співпраці з Росією, Центральною Азією і країнами "Східного партнерства" Гернот Ерлер виступив проти обговорення питання про статус окупованого Росією Криму до врегулювання конфлікту на Донбасі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...