У Харкові сталась масштабна пожежа на заводі (фото)

​На вулиці Золочівській загорілася будівля заводу з виробництва пакувальних матеріалів.

Фото: пожежа у Харкові (dsns.gov.ua)Про це йдеться в повідомленні обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, передають Патріоти України.

Повідомляється, що вранці до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Золочівській в Холодногірському районі Харкова. "Як стало відомо на місці події, горіла 3-поверхова будівля з виробництва пакувальних матеріалів площею 8 тис. квадратних метрів. О 08:30 пожежу площею 3 тис. квадратних метрів було локалізовано", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що вогонь не поширився на сусідні приміщення інших власників. На місці події загиблих та травмованих немає. Сусідні будівлі та споруди не постраждали. До гасіння залучено 70 осіб особового складу та 12 одиниць техніки.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На фронті в Україні загинув "військкор" російський "Известий" (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:56

Місце та обставини загибелі не уточнюються. Останній репортаж "військкора" вийшов два дні тому. "Військовий кореспондент" "Известий" Семен Єрьомін загинув на війні в Україні. Про це 19 квітня повідомило видання, передають Патріоти України. Місце та обс...

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...