"У Харкові затримали п'яним за кермом брата тої самої Зайцевої. Вони вседозволеність піймали із пелюшок" - журналіст

Два випадки на одну родину - ознака того, що цих молодих людей уже не виправить нічого.

Брат і сестра Зайцеви. Фото:Styler

"У Харкові піймали рідного брата тої самої Зайцевої: він був п’яним за кермом." Про це пише у Facebook журналіст Марина Данилюк-Ярмолаєва, передають Патріоти України, продовжуючи:

Тепер прокручую питання в голові:

1. Чи розмазуватиме брат соплі по мармизі на очах у всіх у клітці, так само як сестра, і проситиме прощення за невинно убитих у разі, якщо наступного разу він бухим зіб’є когось?

2. Два випадки на одну родину ознака того, що цих молодих людей уже не виправить нічого. Вони вседозволеність піймали із пелюшок.

3. До батьків теж є питання. Вас полоскали на всю країну і проклинали родичі загиблих. Є родина, що загинула повністю — мама і донька, без надії на продовження роду. Якими даунами треба бути, щоби друга дитина в сім’ї каталась п’яною на BMW? Не варто дивуватись, якщо після наступної смертельної ДТП вас тупо завалять на місці. Лише після цього родичі подібних мажорів зрозуміють, що чесний суд і відсидка краще за вендету.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Минулого року генпрокурор Костін перебував у закордонних відрядженнях 100 днів - це третина робочого часу", - політолог Кочетков

середа, 8 травень 2024, 14:01

"Проблеми внутрішнього фронту України загальновідомі — непрофесіоналізм, безвідповідальність, зацикленість на піарі. Але очолює цій сумний список, звісно, корупція. І під час повномасштабної війни вона в нас отримує якісь демонстративні форми на зразо...

"З днем народження, моя любов": Онука Софії Ротару закрутила новий роман (фото)

середа, 8 травень 2024, 13:18

Онука відомої української співачки Софії Ротару, модель Соня Євдокименко, яка вже багато років живе в Америці, закрутила новий роман. Після розставання з IT-підприємцем Денисом Ждановим вона знову зустріла своє кохання. На своїй сторінці в Instagram во...