У Кривому Розі вихователі дитячого садка запропонували малюкам "казку за гроші"

У Долгінцевському районі в дитячому садку №210 керівництво комунального дошкільного закладу організувало тетралізованне подання, передбачене за планом, і збирала з батьків дошкільнят за це плату у розмірі 10 грн.

Корупція в Україні

Про це повідомили обурені батьки, чиї діти відвідують цей дошкільний заклад, зазначають Патріоти України з посиланням на 0564

Батьки розуміють, що в садках все робиться виключно за рахунок їх "добровільних благодійних внесків". Однак їх обурив той факт, що уявлення, передбачене в програмі виховних дошкільних установ, проводилося за певну плату. Найбільше вразило дорослих те, що малюки, за яких батьки не заплатили, повинні були під час вистави сидіти в групах.

Ініціативна група прийшла в кабінет завідуючої дитсадка, щоб з'ясувати, чому ляльковий театр, який проводять в робочий час співробітники даного комунального закладу, повинен додатково оплачуватися батьками. Обурені дорослі зафіксували на відео, що зібрані з батьків гроші за виставу, зберігалися у завідуючої і там було вже не 700 грн., А 690. На брак 10 грн. керівник дитсадка помітила, що "давала гроші на проїзд в райвно".

Про те, хто визначав вартість квитка на ляльковий театр, організований дитячим садком, на що саме буде витрачена дана сума грошей, батькам не вдалося дізнатися. На їх прохання показати документи про закупівлі садка за "благодійні внески", їм відмовили, зазначивши, що вони не мають на це права.

Батьки зрозуміли, що вони самостійно не зможуть знайти правду і з'ясувати, куди витрачаються їхні гроші. Вони написали заяву в прокуратуру.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Читаю забавну новину, що росіяни робили спроби вбити Зеленського. Забавну в тому плані, що є Зеленський, чи його немає - є Україна. І буде, бо тіло України виглядає інакше, ніж тіло росії", - Олена Кудренко

середа, 8 травень 2024, 0:30

"Маленький президент великої Антиукраїни. Він чимчикує довгими коридорами Кремля, де на стінах висять рідкісні пейзажі. Не здивуюсь, якщо частина з них вкрадена в України", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбу...