У Києві поліцейськими затриманий "секретний агент" (відео)

Патрульні затримали п'яного водія, який заявив, що він теж з поліції і просто виконував "секретне завдання".

Скріншот з відео

Об этом на своей странице в Facebook пишет Киев Оперативный.

"На линию 102 поступил вызов, что во дворе дома #14 по улице Галицкой трое молодых людей распивают спиртные напитки на детской площадке", - говорится в сообщении.

Когда патрульные приехали на место, то увидели, как двое мужчин на "Волге" уезжают со двора.

Автомобиль удалось остановить.

Остановлены на улице Межевой. Водитель находился в состоянии сильного алкогольного опьянения. Представился сотрудником "вашей службы, который выполнял секретное задание", - говорится в сообщении.

Драгер показал 2,21 промилле.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...