У київській багатоповерхівці обірвався ліфт, у якому перебувала жінка з 3-річною дитиною

Постраждала зазначила, що в кабіні підйомника, а також на першому поверсі, не працює кнопка виклику аварійної служби, а в ЖЕКу немає чергової бригади на місці.

Ілюстрація:www.youtube.com

У Києві з шостого поверху висотки обірвався ліфт, в якому перебувала жінка з 3-річною дитиною. На щастя, пасажири підйомника залишилися живі. Про це в Facebook розповіла потерпіла Анастасія Чоп, передають Патріоти України.

За її словами, НП сталася в п'ятницю вранці, 20 січня, на вулиці Генерала Наумова, 23-В у Святошинському районі.

"Спрацювало аварійне гальмування, летіли пристойно з шостого поверху, зупинилися між другим і першим. У кабіні перебувала я і 3-річний син. Досі боїться!" - написала жінка.

За словами Анастасії, ліфт, в якому вони їхали, дуже старий. Також постраждала зазначила, що в кабіні підйомника, а також на першому поверсі, не працює кнопка виклику аварійної служби, а в ЖЕКу немає чергової бригади на місці.

"Просиділи там близько години. Слава Богу, мама знайшла номер диспетчерської служби Святошинського району та додзвонилася. Бригада приїхала через 40 хвилин і то після згадки, що в кабіні знаходиться дитина. Дістали нас і поїхали", - написала жінка.

Вона зазначила, що вже звернулася на гарячу лінію мерії Києва, де зафіксували її звернення. Також вона повідомила, що буде домагатися повної заміни ліфта або хоча б його капремонту.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...