У Львові злочинці викрали та годували наркотиками пенсіонера заради його квартири

​Банду, яка у змові з поліцією викрала самотнього старенького, затримали.

Коли пенсіонер попри погрози та примус до вживання наркотиків відмовився, зловмисники забрали його паспорт, переклеїли фото і оформили квартиру на іншу особу. Далі жертву збиралися вивезти до Маріуполя, а квартиру – продати, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Але не встигли – зникнення чоловіка помітили його сусіди і звернулися до поліції. "Ми дивимось – його нема і нема. Вже всі сусіди думали, що він вже там мертвий і поліцію викликали неодноразово і в жек дзвонили, щоби якось зайти", - розповіла одна з сусідок.

Поліцейські знайшли та визволили з неволі чоловіка, а також затримали п'ятьох викрадачів. Один із них – сам працівник правоохоронних органів. "В нього забрали телефон і особисті документи. У квартирі постійно була особа, яка не давала йому ключів від вхідних дверей, поверх був високий, порядка восьмого, тому через вікно вилізти можливості теж не було", - розповів прокурор Тарас Величко.

Можливо, шахраїв було більше, адже відомо, що саме силовики силоміць забрали потерпілого з його квартири і перевезли до місця утримання. Тепер зловмисникам загрожує до 8 років в'язниці. Потерпілий під охороною, а його квартира під арештом. "Вони поставили його в наркотичну залежність щодо важких наркотиків, які постійно йому привозили. Донесли таку легенду, що він офіційно знаходиться у розшуку, його шукають правоохоронні органи і, фактично, наші підозрювані ніби допомагають йому переховуватись", - розповів керівник управління внутрішньої безпеки Львівщини департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України Роман Рибіцький.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сколько нужно ракет ATACMS, чтобы раздолбать российскую ПВО в Крыму - Злий Одесит

середа, 24 квітень 2024, 0:55

В ночь на 17 апреля в районе Джанкоя был нанесен удар по российскому аэродрому, где помимо авиации размещался дивизион ПВО, состоящий из комплексов ЗРС С-400. Результатом удара стало уничтожение четырех пусковых ЗРС С-400; не менее трех РЛС, а именно 9...

Ймовірність і повернення Криму, і кордонів 1991 не нульова, але, як кажуть про деякі ймовірності, близька до нуля, - Ян Валетов

середа, 24 квітень 2024, 0:30

"Позбавлення від будь-яких ілюзій - запорука нормального майбутнього для країни та психічного здоров'я її громадян. Тому стратегія завищених очікувань, як на мене, надзвичайно шкодить суспільству і ще не раз позначиться в майбутньому", - пише українськ...