"У мене відчуття, що зараз ведеться війна за “монополію” на відносини з окупантом", - політолог

Олігарх Ахметов завдяки окупації може продавати собі ж власне вугілля, видобуте за ціною багна, по ціні закордонних аналогів. І ні перевірити, ні проконтролювати це неможливо.

Хтось просто хочете торгувати вугіллям за власними правилами? Фото: sodaplant.ru.

"Особисто мені не подобається більшість з того, що робить нардеп Надія Савченко. Ну, не потрібні нам відносини з легко-замінними путінськими маріонетками. Не потрібно створювати враження, що Донецький Шаріков і Луганський Кабан щось справді вирішують. І переговори вести треба явно не з ними. Немає ніяких "ДНР" або "ЛНР". Є лише “Федерація ФСБ та ГРУ”, - пише Петро Олещук на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Хоча нічого інфернального я в її діях не бачу. Чому, наприклад, міністр Насалик може їздити в окупований Донецьк говорити з “друзями”, а нардеп Савченко – не може. Де логіка? Чому прем’єр може казати, що немає альтернативи торгівлі з окупантом, а нардеп Савченко – не може нас “мирити”?
Особисто мені обидві тези однаково не подобаються, але якщо хочете судити за другу – то судіть і за першу.

Закрийте повністю лінію розмежування. Інтернуйте всіх тих, хто може нести загрозу для держави. Розірвіть дипстосунки з Росією. Ухвалить закон про окуповані території, де будуть заборонені економічні стосунки з ними. Введіть кримінальну відповідальність за торгівлю з ворогом. Проведіть чистки СБУ, МВС та ЗСУ від сепаратистів. Націоналізуйте власність російських корпорацій та підприємців.

Створіть комісію по десепаратизації. Викличте туди і допитуйте дві доби без зупинку про цілі візиту в ОРДЛО усіх офіційних посадовців України. Не можете? Не вигідно? Не потрібно? Ну то Савченко може відповісти приблизно те саме. І будь-хто інший.

Взагалі, у мене відчуття, що ведеться війна за “монополію” на відносини з окупантом. Не за їх скасування – а за монополізацію. От, приміром, Ахметов завдяки окупації може продавати собі ж власне вугілля, видобуте за ціною багна, по ціні закордонних аналогів. І ні перевірити, ні проконтролювати це неможливо. Відносини з Росією – тепер монополія “наближених”, і вони її хвацько відстоюють.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...