"У нас очень жёстко. Очень. Разносят артой блокпост 54-ой бригады ВСУ ", - Бійці про запеклий бій на Світлодарській дузі

Окупанти пустили в хід важку артилерію.

На Світлодарській дузі запеклі бої. Ілюстрація:ukr.media

У вечірньому зведенні за перші 18 годин 18 лютого спікер АТО Леонід Матюхін зафіксував обстріли українських позицій біля Луганського під Світлодарськом з 120 і 82-міліметрових мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. А ось місцеві користувачі соцмереж стали повідомляти про інтенсивні бої вже ввечері, передають Патріоти України:

Боєць АТО "Білий Господар" ( "Донбас" НГУ, блокпост біля Світлодарська):

"19:43. Вокруг Новолуганского - всё в прилётах. Справа, слева - везде. В самом городе - не могу увидеть. Этот сектор так сильно с осени не били".

"19:45. У нас очень жёстко. Очень. Разносят артой блокпост 54-ой бригады ВСУ рядом с нами. К нам долетает тоже. Очень сильно бьют".

Місцеві жителі, в тому числі і сепаратисти:

"20:04. Дебальцево. Светлодарский плацдарм: активный минометный бой, плюс периодически арта. На данный момент прилетов по жилмассиву не зафиксировано».

«20:10. Дебальцево. Район Углегорск/Светлодарск - активная работа тяжёлой артиллерии».

«20:22. Ствольная артиллерия стреляет с Горловки по окрестностям Новолуганки» - «В Светлодарске хорошо слышно» - «Да, стреляли с треугольника Никитовка – Гольма – Зайцево".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....