У Північній Кореї зробили візуалізацію "знищення" авіаносця ВМС США ядерною ракетою (відео)

Влада Північної Кореї оприлюднила відео, на якому показали ураження авіаносця ВМС США ядерною ракетою, випущеною з підводного човна.

На оприлюдненому відео північнокорейський підводний човен ядерною ракетою наносить удар по авіаносцю американських військово-морських сил USS Carl Vinson, повідомляють Патріоти України.

Крім того, Пхеньян показав, як збирається збити бомбардувальники та винищувачі США B-1B і F-35, які напередодні пролетіли уздовж кордонів КНДР. У відео, крім усього іншого, використані кадри виступу президента США Дональда Трампа в ООН. Трамп називається у відео божевільним.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:38

Ситуація на фронті гостро критична, і усім очевидно, що основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача. Ми вміємо створювати інноваційні рішення на полі бою, ал...