У подруги Путіна "витік мізків": "У результаті жорсткого конфлікту з фюрершею з партії йде її давній заступник і стратег", - журналіст про мадам Ле Пен

Єдиний французький політик, який зараз завойовує популярність, - це Жан-Люк Меланшон, і його підтримують представники найрізноманітніших верств французького суспільства.

Марін Ле Пен. Фото:112 УкраїнаІван Яковина, кореспондент видання "Новое время", розповів, що у Франції розгортається справжнісінька політична драма - стався серйозний розкол в партії Марін Ле Пен "Національний фронт". Про це журналіст повідомив у своєму блозі, передають Патріоти України.

"В результаті жорсткого конфлікту з фюрершею з партії йде її давній заступник і стратег Флоріан Філіппо. Ця людина була головним прихильником ідеї виходу Франції з зони євро, яка сильно нашкодила Ле Пен під час недавньої президентської кампанії. До речі, сам Філіппо начебто збирається запустити власний проект, який буде змагатися з лепенівським", - пише Яковина.

За його словами, потрібно очікувати дуже милої бесіди гадюки і жаби, однак і Еммануель Макрон, обраний президентом Франції, стрімко втрачає довіру громадян, бо виявився нікчемним лідером країни. Яковина зазначає, що єдиний французький політик, який зараз завойовує популярність, - це Жан-Люк Меланшон, і його підтримують представники найрізноманітніших верств французького суспільства.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...