У Путіна немає підстав для зупинення війни. Однак він вестиме її різним інструментарієм, - політолог

До прикладу, "Північний потік-2", будівництво якого заохочує Німеччина, – проривна для Росії річ, що дозволяє путінському режиму вижити і мати ресурси для проведення агресивної зовнішньої політики.

Путін не припинить війну проти України. Ілюстрація:pic.com.ua

Поки немає ознак того, що Володимир Путін вирішив припинити війну проти України. Він її продовжуватиме, тільки застосовуватиме різний інструментарій для досягнення власних цілей. Про це сайту 24 розповів дипломат, експерт "Майдану закордонних справ" Олександр Хара, передають Патріоти України.

Як пояснює експерт, війна – це насильство для досягнення політичної мети, яке може припинитися, якщо буде нищівна перемога – інша сторона не зможе захищатися, її війська розбиті. Слава Богу, наголошує Хара, це не наш варіант. Інший варіант – коли у когось із сторін закінчилися ресурси для війни – на жаль, у Росії, попри санкції, ресурси є. Третє – якщо ціна агресії переважає очікувані плюси. Але, зазначає дипломат, хоча санкції – це добре, вони не працюють.

"Німеччина прийняла рішення про будівництво з Росією газопроводу "Північного потоку-2". Тобто є санкції, ізоляція Росії. Але є "Північний потік-2" – проривна для Росії річ, що дозволяє путінському режиму вижити і мати ресурси для проведення агресивної зовнішньої політики. Тому в Путіна немає підстав для зупинення війни," – підкреслює Олександр Хара.

Крім того, говорить експерт, Путін має надзвичайно велику підтримку в Росії. Особливо щодо зовнішньої політики – 86% підтримують "кримнаш", 46% вважає, що Путіну треба подякувати за повернення статусу великої держави. Тому він почуває себе комфортно.

Відповідно, продовжуватиме війну. Тільки інструментарії будуть різні: збройна агресія, кібератаки, підтримка Третього Риму – УПЦ МП, дискредитація нас в очах Заходу. Він це робитиме з не меншою силою і не меншою підтримкою росіян.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як у Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...