У Росії батько дав свідчення проти сина: Результат - вирок на три роки за протест з плакатом

Батько засудженого вирішив, що його син має неправильні політичні погляди.

Ільдар Дадін. Фото: kot-saymona.ru.

"По поводу приговора Ильдару Дадину. Меня в этой истории удивил даже не приговор. Это по сути, новая страница постсоветской истории, так что стоит запомнить этот день и это скромное в масштабах страны событие, чтобы потом не удивляться тому, как такое может быть, когда одни граждане засовывают в печи других, а потом идут домой и тихо ужинают в семейном кругу", - написала російська журналістка Неллі Мумінова на своїй сторінці у "Фейсбук", передають Патріоти України.

Так вот, отец политзаключённого Ильдара - Ильдус Дадин дал показания против своего сына и выступил в суде свидетелем обвинения, пересказав разговоры о политике, которые велись дома, правда отец настаивал, что его сын, человек хороший, просто пошёл по неправильному пути. Собственно, все.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Уже наступного тижня відбуватиметься кульмінація проєкту "Кремлівська весна", - Євген Магда

субота, 4 травень 2024, 23:05

Уже наступного тижня в Росії відбуватиметься кульмінація проєкту "Кремлівська весна", який російська влада реалізовує у кількох напрямках. Її головним проявом стане спалах “побєдобєсія” на 9 травня на тлі інавгурації Путіна на посаду президента РФ. Так...

Французький генерал прокоментував ідею Макрона про участь у війні в Україні

субота, 4 травень 2024, 22:44

Гучні заяви президента Франції Еммануеля Макрона про відправлення військ в Україну не мають під собою реальної основи. Французькі збройні сили наразі не готові до інтенсивних бойових дій, які відбуваються на фронті в Україні. Про це заявив французький ...