У Росії починаються надзвичайно небезпечні для України процеси, - Соломон Манн

Зростання протестних виступів по всій Росії, пов'язаних з виборами, може зміцнити реакційні дії російської влади до такої міри, що їм знову знадобиться війна.

Антикорупційний мітинг в Санкт-Петербурзі. Фото: Обозреватель.

У Росії починаються процеси, що є надзвичайно небезпечними для України, бо чим сильніше буде протестний рух в Росії, тим більше спокуси у влади вирішити питання рейтингів за рахунок жорсткості і військових дій. Так пише на своїй сторінці в Фейсбуці політичний оглядач Соломон Манн, передають Патріоти України і цитують далі:

"Как, в свое время, полумиллионные демонстраци на Болотной привели к резкому повороту Путина в сторону “патриотов”, “скреп” и прочего реакционного мусора и в конечном итоге заставили российскую коррумпированную власть апеллировать к низменным чувствам простых россиян, что и привело в конечном итоге к агрессии в Украине.

Так и сейчас – рост протестных выступлений по всей России, связанных с выборами, может укрепить реакционные действия российских властей до такой степени, что им вновь понадобится война.

Военным Украины надо, увы, готовиться к фатальному усилению противостояния и появлению новых #ихтамнет-тов на Донбасе.

Благо украинские ВСУ сами всегда готовы создать повод для провокации. Боюсь что Украину в ближайшие месяцы ожидают несколько очень тяжелых дней и даже продвижения сепаратистов впред.

Москва снова оказывает всестороннюю поддержку Донецку, а на границах американцы засекли погрузку танков.

Чем сильнее будет протестное движение в России, тем больше соблазна у власти решит вопрос рейтингов за счет жесткости и военных действий".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"У відповідь на теракт в Москві РФ знищила штаб-квартиру СБУ": Пропагандисти Кремля запустили нову серію фейків у західних ЗМІ

четвер, 28 березень 2024, 13:15

Центр протидії дезінформації опублікував добірку фейків і маніпуляцій, які іноземні ЗМІ продукували 28 березня. За версією ЦПД при РНБО України, 28 березня іноземні ЗМІ запустили два фейки та одну маніпуляцію, передають Патріоти України. Фейк: "У відпо...

"Вона поки приховує, що в офіційному шлюбі": Даша Астаф'єва вийшла заміж за багатія, який на 10 років молодший, - блогер

четвер, 28 березень 2024, 13:06

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов "злив" інсайдерську інформацію про модель, співачку і волонтерку Дашу Астаф'єву. Він із посиланням на свої джерела заявив, що артистка за час повномасштабної війни вийшла заміж за молодого багатія. Однак...