"У росіян були тільки гасла і бравада": Кримський журналіст назвав прорахунки Кремля щодо України (відео)

Москва думала, що розуміє Київ і експертом по Україні вважався кожен, хто хоч раз був в українській столиці або відпочивав у Криму.

Павло Казарін. Фото: скріншот з відео.

Кремль був упевнений, що під тиском Москви Київ посипається, проте Росія не прорахувала і не проаналізувала низку важливих факторів щодо України. Про це в блозі для "Крим Реалії" повідомив журналіст Павло Казарін, передають Патріоти України.

"Пам'ятайте розповіді про хунту? Ту саму, про яку російське телебачення галасувало три роки поспіль. Ми тоді сміялися над неадекватністю Кремля, але саме ця неадекватність врятувала Україну", - зазначає Казарін.

За його словами, Москва думала, що розуміє Київ і експертом по Україні вважався кожен, хто хоч раз був в українській столиці або відпочивав у Криму. "Всі ці люди ходили телеканалами і несли нісенітницю: замість аналізів - гасла, замість експертизи - пропаганда. Москва була впевнена, що Київ посиплеться, що російськомовні візьмуть триколори, що схід і південь будуть на стороні Кремля. Це нас і врятувало", - заявив Казарін.

Журналіст наголошує, що в підсумку Росія не прорахувала волонтерський рух, добровольчі батальйони, російськомовний український патріотизм. "Щоб це прорахувати, Україною потрібно було займатися. Вивчати і аналізувати. А у Москви були тільки гасла і бравада... Чим більше вони будуть Україну не розуміти, тим більше помилок зроблять, а чим адекватніше буде Кремль, тим небезпечніші будуть його кроки", - резюмував Казарін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...