У сім'ї Мотороли документи українською мовою і на українських бланках, а папери "ДНР" - то для лохів - блогер

Вдова ліквідованого терориста і їхня спільна донька мають українські паспорт та свідоцтво про народження.
Сім'я знищеного терориста. Фото:Real-vin.com

Відомий український блогер і журналіст Дмитро Вовнянко розповів, що дружина вбитого бойовика Мотороли має український паспорт, більше того, навіть донька терориста, народжена в 2015 році має свідоцтво про народження на офіційному українському бланку. Отже, виходить, що так звані розрекламовані "паспорти ДНР" - лише "фільчина грамота" для довірливих смердів. Про це Вовнянко написав на своїй сторінці у Fаcebook, передають Патріоти України.

"Новина з рубріки "ІХ НРАВИ". Знаєте що це на фото?

Це паспорт "дружини" і свідоцтво про народження доньки відомого і Слава Богу вже мертвого, терориста Мотороли. Вас нічого не засмучує?

Тоді пояснюю - а вам не дивно, що обидва документи виконані на стандартних УКРАЇНСЬКИХ бланках з тризубами, і що заповнені обидва документи УКРАЇНСЬКОЮ мовою?

Можна заперечити що терористка Каністра, "дружина" Мотороли - громадянка України, звідти й український паспорт. Заперечимо - до "шлюбу" з терористом Моторолою, терористка Каністра була не Павловою, а Колєнкіною. Новий паспорт вона отримала ПІСЛЯ "шлюбу". З бандерівським гербом і на бандерівській мові.

Чому ж не відомий "паспорт ДНР"? І чому свідоцтво про народження доньки так само виконано на українському бланку? І чому українською мовою, а не ніжно любимою в ДиРи російською?

Нарешті, а чому свідоцтво взагалі виконане в ДиРи - українське, а не в Росії, громадянином якої був терорист Моторола, і як батько, міг оформити дитину там, полегшивши в майбутьному їй отримання російського громадянства?

Відповіді на всі ці питання - очевидні.

Вголос лементуючи про руССкій мір і велику Росію, сама для себе терористка Каністра, явно за згоди і сприяння терориста Мотороли, оформила документи які:

а) дозволяли їй і її доньці без перешкод виїздити на всю іншу територію України. Тому бланк - ідеально український і мова - така сама українська;

б) дозволяли терористці Каністрі і її доньці виїздити і в Росію, і на Захід, як громадянам України. В т ч - на Захід з території Росії.

А паспорти ДНР, та інші документи ДНР - то для лохів. Самі отримають - хай самі й мучаються...", – підсумував блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...

Пілот важкого бомбардувальника розповів, чому впав Ту-22М3 і чим він унікальний

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:27

Для Росії літак важливий тим, що може нести ракети, які запускаються на сотні кілометрів. Оприлюднені відео падіння Ту-22М3 не дають однозначної відповіді про те, чому саме впав літак. Можуть бути декілька причин, одна з яких – поява в Україні модерніз...