"Україна кісткою в горлі тим, для кого вона занадто Україна і тим, для кого вона недостатньо Україна". - блогер

Перші працюють на зникнення України цілком свідомо. Другі - схожі на здоровецьких вахлаків з мозком немовляти, бажають вони виключно кращого, а наслідків усвідомити не можуть, наголосив Дмитро Вовнянко.

Ілюстрація:kiev.segodnya.ua

Український блогер Дмитро Вовнянко вважає, що журналіст Павло Казарін має рацію у тому, що нинішня Україна кісткою в горлі стоїть тим, для кого вона занадто Україна і тим, для кого вона недостатньо Україна. Про це він написав у своєму Fаcebook, передають Патріоти України.

"Павло Казарін сказав дуже влучно. Нинішня Україна кісткою в горлі стоїть тим, для кого вона занадто Україна і тим, для кого вона недостатньо Україна. Другі, звісно вбираються в шати нереальних ура-патріотів.

Перші працюють на зникнення України цілком свідомо. Другі - схожі на здоровецьких вахлаків з мозком немовляти, бажають вони виключно кращого, а наслідків усвідомити не можуть. Або - чудово усвідомлюють, визнай, що все іде як треба - доведеться визнати, що в твоїх бідах винні не уряд, не олігарх і не начальник ЖЕК, а твоя ж власна безпорадність і недбалість.

Історія свідчить - ніщо так не об'єднує перших і других, як бажання знищити Україну наявну. У листопаді-грудні 1918 р. було подекуди незрозуміло, де закінчуються більшовики і де починається Петлюра.

На жаль, у патріота-державника згоди не може бути ні з першими, ні з другими. Чим корисний ідіот кращій за відвертого ворога? Яка згода може бути з тим, для кого мрія - аби тебе не існувало?

Це, до речі, не виключає критики чинної влади. Різна буває критика. Існує критика лорда Черчиля, а існує критика лорда Хау-Хау. Відчуваєте різницю?" - написав Вовнянко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...