У стані постійної параної: Плотницький боїться за своє життя - волонтер

Для себе особисто ватажок "ЛНР" розпорядився створити нову охорону, наголосив Семен Кабакаєв.

Ватажок терористів Плотницький. Фото:Politolog.net

Ватажок так званої "ЛНР" Ігор Плотницький створює для себе нову охорону, яка ймовірно буде носити назву "Барс". Про це з посиланням на власні джерела повідомив у своєму Fаcebook волонтер Семен Кабакаєв, інформують Патріоти України.

Згідно з отриманою інформацією, новий підрозділ буде займатися охороною самого Плотницького та його оточення. "Всім відомо, що між "МГБ" і главою ОРЛО протистояння, яке триває досить давно. Пасічник після запуску нової охорони, дав розпорядження взяти в розробку формування", - пише волонтер.

Він також припустив, що рішення про створення особистої охорони ватажок бойовиків прийняв через страх за власне життя після того, як були вбиті багато "польових командирів".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: В РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...