У Сумській області дружина замовила вбивство свого чоловіка

За позбавлення свого чоловіка життя вона була готова заплатити 2 тисячі доларів.

Жінка у наручниках. Фото: typical.if.ua

Нещодавно правоохоронцям міста Конотоп Сумської області надійшла інформація, що 30-річна місцева жителька шукає кілера для власного чоловіка. З огляду на серйозність отриманого повідомлення, було відкрито кримінальне провадження за статтею «замовне вбивство». Співробітники поліції розробили оперативну комбінацію, завдяки якій вдалося запобігти цьому серйозний злочин, передають Патріоти України з посиланням на Факты.

"Як тільки поліцейські дізналися, що мешканка Конотопа хоче вбити свого чоловіка і розшукує виконавця, було прийнято рішення терміново брати ситуацію під контроль", - повідомила керівник прес-служби поліції в Сумській області Ельвіра Біганова. - Спочатку з'ясували всі обставини справи. Виявилося, що 30-річна жінка разом з дітьми 3 і 7 років проживала разом із співмешканцем. Навіщо вона хотіла смерті чоловіка, біологічного батька її двох дітей, зараз з'ясовує слідство. Щоб переконатися в серйозності її намірів, поліцейські знайшли чоловіка, який і погодився зіграти роль кілера. Під час зустрічі жінка передала йому одну тисячу гривень і фото чоловіка. Решту грошей, одну тисячу, пообіцяла віддати після «вбивства». Коли про це повідомили чоловікові, він був в шоці. Однак погодився підіграти поліцейським, щоб «кілер» міг зробити фото. Під час передачі умовного кілеру залишку грошей жінка була затримана. Зараз вона знаходиться в слідчому ізоляторі, відкрито кримінальне провадження за статтею «замовне вбивство». Матері двох дітей, яка, як виявилося, ще носить під серцем і третю дитину, загрожує до 15 років тюремного ув'язнення. В даний момент з нею працюють слідчі"

Як уточнили в прокуратурі Сумської області, яка керує розслідуванням, встановлено, що чоловік і жінка проживали разом близько 7 років в Конотопі. За цей час їхня сім'я поповнилася двома дітьми. Згодом відносини пари зіпсувалися, жінка знайшла собі іншого, з яким жила останнім часом окремо, і очікує від нього дитину. Її 33-річний законний чоловік, який зловживав спиртними напоями, залишився в їх спільному домі. Це не влаштовувало підозрювану, і вона вирішила таким чином вирішити «квартирне питання».

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайомтесь, "Бандерик-Стрічка": Вітчизняні розробники показали свій FPV-дрон на оптоволокні (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 9:09

FPV-дрону на оптоволокні не страшний будь-який РЕБ. FPV-дрони, які використовують оптоволокно замість радіоканалу для керування та передачі відео потенційно є дуже перспективним напрямом розвитку цього виду озброєння. Тим більше в цьому напрямі кроки а...

В 47-й ОМБр ЗСУ показали, як їхній дрони-камікадзе влучає у групу російських окупантів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 8:22

Пілот роти ударних БПЛА Strike Drones Company 47-й ОМБр дроном-камікадзе ліквідує групу з трьох російських окупантів. . Відповідне відео опублікував телеграм-канал Бутусов плюс. . Якщо уважно придивитися, на першій секунді відео можна бачити ще трьох...