У Сумській області дружина замовила вбивство свого чоловіка

За позбавлення свого чоловіка життя вона була готова заплатити 2 тисячі доларів.

Жінка у наручниках. Фото: typical.if.ua

Нещодавно правоохоронцям міста Конотоп Сумської області надійшла інформація, що 30-річна місцева жителька шукає кілера для власного чоловіка. З огляду на серйозність отриманого повідомлення, було відкрито кримінальне провадження за статтею «замовне вбивство». Співробітники поліції розробили оперативну комбінацію, завдяки якій вдалося запобігти цьому серйозний злочин, передають Патріоти України з посиланням на Факты.

"Як тільки поліцейські дізналися, що мешканка Конотопа хоче вбити свого чоловіка і розшукує виконавця, було прийнято рішення терміново брати ситуацію під контроль", - повідомила керівник прес-служби поліції в Сумській області Ельвіра Біганова. - Спочатку з'ясували всі обставини справи. Виявилося, що 30-річна жінка разом з дітьми 3 і 7 років проживала разом із співмешканцем. Навіщо вона хотіла смерті чоловіка, біологічного батька її двох дітей, зараз з'ясовує слідство. Щоб переконатися в серйозності її намірів, поліцейські знайшли чоловіка, який і погодився зіграти роль кілера. Під час зустрічі жінка передала йому одну тисячу гривень і фото чоловіка. Решту грошей, одну тисячу, пообіцяла віддати після «вбивства». Коли про це повідомили чоловікові, він був в шоці. Однак погодився підіграти поліцейським, щоб «кілер» міг зробити фото. Під час передачі умовного кілеру залишку грошей жінка була затримана. Зараз вона знаходиться в слідчому ізоляторі, відкрито кримінальне провадження за статтею «замовне вбивство». Матері двох дітей, яка, як виявилося, ще носить під серцем і третю дитину, загрожує до 15 років тюремного ув'язнення. В даний момент з нею працюють слідчі"

Як уточнили в прокуратурі Сумської області, яка керує розслідуванням, встановлено, що чоловік і жінка проживали разом близько 7 років в Конотопі. За цей час їхня сім'я поповнилася двома дітьми. Згодом відносини пари зіпсувалися, жінка знайшла собі іншого, з яким жила останнім часом окремо, і очікує від нього дитину. Її 33-річний законний чоловік, який зловживав спиртними напоями, залишився в їх спільному домі. Це не влаштовувало підозрювану, і вона вирішила таким чином вирішити «квартирне питання».

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Немає механізмів повернути українців із-за кордону, кожна країна буде захищати свої інтереси - Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:53

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що Варшава може допомогти повернути чоловіків призовного віку в Україну, про це ж обіцяли подумати і в Литві. Проте в Німеччині заявили, що чоловіки можуть залишаться в країні навіть з недійсним па...

ЗСУ вдалося вибити противника з двох позицій на Бахмутському напрямку, - комбат 92-ї омбр

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:15

Командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої механізованої бригади Юрій Федоренко заявив, що у Часовому Яру противника немає, місто повністю контролюється Силами оборони України, передають Патріоти України. "Бойо...