"Убрали руки, придурки! Не надо! Вы че, о*уели?": Екс-чиновник МВС у Києві напав на поліцейських, які затримали його п'яним за кермом (відео)

Валентин Медвідь раніше працював у дозвільній системі МВС.

Скрін відео

У Києві колишній глава дозвільної системи МВС Валентин Медвідь напав на поліцейських, після того, як вони затримали його за перебування в стані алкогольного сп'яніння за кермом. Про це в Facebook повідомила журналістка Олександра Тіторова, інформують Патріоти України.

"Мінута слави для колишнього очільника дозвільної системи МВС. Валентин Медвідь некрасіво випав з-за керма свого автомобіля, непристойно і нерозбірливо говорив, а ще бив ногами поліцейських. Хоча насправді він зовсім інший – людина з надзвичайно тонкою душевною організацією.

"Серед повсякденної круговерті у Валентина Олександровича рідко випадає час, коли є можливість відпочити. І, зазвичай, коли буває можливість поспілкуватися з її величністю Природою, коли вона наповнює тебе чистим живильним повітрям, що бадьорить, коли затамувавши подих, ти почуєш як щебечуть про вічність життя птахи, коли вбираєш у себе блакитну далечінь і милуєшся вуаллю візерунків павутиння, що коливається на вітрі, тендітністю і білизною берізок, загадковістю синіх ялинок, палаючим заходом сонця, коли мимоволі співставляєш себе із простором, часом і глибиною безодні, - приходить розуміння цінності таких хвилин». Це звідси.

А: "Я не собіраюсь сопротівляться перед вами, придурками. Стр… спр… абирвалг … Ви чьо, охуєлі? Мужики, ви чьо, охуєлі?? Ви зззззззззззззз міліцейськими номерами охуєлі? Пошел нахуй!!!! - Валентин Александрович, следите за своим языком и не выражайтесь нецензурной лексикой. - Пішов нахуй!!!" Це вже звідси:

Щось не те йому птахи про вічність життя і глибину безодні наговорили.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...