Учасниця музичних телепроектів українського ТБ "Х-фактор" та "Голос країни" обізвала Львів нацистським містом

Соцмережі вже вибухнули гнівними коментарями щодо висловлювань Марії Кацевої.

Марія Кацева. Фото:afisha.tochka.net

Відома учасниця українського Х-фактору, яка нещодавно пройшла сліпі прослуховування у проекті "Голос країни", Марія Кацева завітала до Львова на конференцію представників ЛГБТ. У своєму Facebook росіянка обурилась подіям, що сталися у готелі "Дністер", де проходила конференція представників ЛГБТ. Марія Кацева назвала Львів містом нацистів і порадила не їздити до нього, передають Патріоти України.

"Приезжая в Россию, я всегда защищала Украину, в частности, как могла, развеивала "мифы" о нацистском Львове. Рассказывала, как здесь красиво, вкусно, какой европейский цивилизованный город, какие люди добрые. Так вот, друзья! Это все МАСКА. Я бы даже сказала, балаклава! В этом моменте новости в России точно не врут! ЛЬВОВ - ГОРОД НАЦИСТОВ!

Не ездите во Львов. Нечего там смотреть. Паукан сидит над городом и распускает на весь Львов свои нацистские нити, на которых гроздьями висят гопнички в черных куртках и масках, не знающие истории, не имеющие представления о правах человека, но при этом бьющие себя пяткой грудь и стремящиеся в Европу!

Практически все от 90 года рождения и младше. В их неокрепшие мозги заливают нацистский бред, а-ля "Львов для Львовян". Говорят, город - прекрасен, город не виноват. Но что есть город, как не его граждане???" - написала Кацева.

У соціальних мережах вже обурились висловлюванням співачки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Не тільки дефіцит боєприпасів: Полковник запасу назвав найбільшу проблему оборонних ліній ЗСУ на фронті

середа, 17 квітень 2024, 0:30

Головною проблемою оборонних ліній ЗСУ є не стільки дефіцит боєприпасів і зброї, як відсутність бійців. Про це сказав полковник запасу та колишній командувач аеромобільних військ України Іван Якубець в ефірі "Київ 24", передають Патріоти України. "Ми з...

Європейське майбутнє України можливе в концепції територіально "великої Болгарії" – сидіти, як миша, під європейським "фінансовим віником", - Олексій Кущ

середа, 17 квітень 2024, 0:15

"Якої Європи ми прагнемо – історичної чи реальної? Багато хто в Україні шукає "Європу, яку колись втратили" і якої більше не існує", - пише економіст Олексій Кущ на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "Одні ...