"Участники боевых действий в пролете": Мережу обурила вивіска у київській поліклініці (фотофакт)

На вивісці йдеться про категорії осіб, яким надається право на першочергове медичне обслуговування.

У мережі обговорюють дивну вивіску на одній з поліклінік Києва про першочергове надання медичної допомоги. Фото на своїй сторінці в Facebook опублікував Дмитро Іванов, передають Патріоти України.

"Учасники бойових дій, вибачте, в прольоті. Просто Київ, просто поліклініка. Цікаво, скільки років було Брежнєву, коли тут цю табличку вішали?" - зазначив Іванов.

На вивісці вказано, що без черги приймаються "інваліди вітчизняної війни, герої Соціалістичної праці, кавалери трьох орденів слави і медичні працівники".

У той же час про учасників бойових дій на Донбасі немає ні слова.

У мережі активно обговорюють допис.

"Так все это фигня и не работает. Не буду я, допустим, ломиться через очередь из пенсионеров с корочкой УБД. А то, что висят старые таблички, так их просто лень снимать и вешать новые, - йдеться в одному з коментарів.

У той же час автор підкреслив, що користуватися медичною допомогою без черги чи ні - особиста справа кожного, але текст на табличці обурює.

" Будешь или нет - личный выбор. Я про сам факт. Еще бы участников войны с Наполеоном указали и ветеранов Ледового побоища", - вважає Іванов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

Жодного разу не чула в Харкові розмов про "мир за всяку ціну" чи іншу схожу х*рню з кремлівських методичок, - журналістка

середа, 24 квітень 2024, 0:00

"Виродки кинули бомбу в телевежу. Харків облетіло відео, як падає верхівка величезної вежі. Загиблих і поранених немає, пише канал мера. Це добре", - пише харківська журналістка Ганна Гін на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти Укра...