"Угодить Кремлю или Госдепу: Российский банк ВТБ оказался меж двух огней" - Злий Одесит

"Мудрі" законодавці нашого гібридного сусіда можуть самі ж себе загнати в глухий кут, переслідуючи тих, хто в Росії дотримується санкцій і підштовхуючи їх до порушення міжнародних норм, іронізує блогер.

Ілюстрація:ТСН

"Итак, российский банк ВТБ отказал в кредитовании компаниям одиозного Олега Дерипаски, поскольку оные находятся в санкционном списке США с 6 апреля сего года." Про це у Livejournal пише zloy_odessit, передають Патріоти України, продовжуючи:

А между тем, в Госдуме РФ прошел проект закона о наказании за пособничество антироссийским санкциям. Так и что же это теперь получается? Единственный, более-менее жизнеспособный банк РФ, пособник Госдепа?

По сути, мудрые законодатели нашего гибридного соседа могут сами же себя загнать в глухой угол, преследуя тех, кто в России соблюдает санкции и подталкивая их к нарушению международных норм. Как говорится, меж двух огней! И ситуация с ВТБ тому яркий пример, ведь за отказ кредитования Дерипаски банку могут со временем "выписать статью".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...