​Уявляєте, було і такі: Україна скасувала радянські норми щодо встановлення унітазів

Було би смішно, якщоб не нагальна необхідність.

В Україні скасували радянські вимоги по установці в ресторанах унітазів з педальним пуском. Про це під час брифінгу повідомила голова державної регуляторної служби Ксенія Ляпіна, зазначають Патріоти України.

За її словами, ця і подібні санітарні норми діяли досі стосовно закладів громадського харчування. - Два найбільш значущих акта, які були скасовані, це санітарні правила для підприємств громадського харчування. У цих правилах була вимога, що підприємство повинно орієнтувати таким чином свій будинок, щоб виробничі і складські приміщення були обернені на північ і північний схід, а обідні зали і приміщення для персоналу на південь і південний схід.

Це нефункціональна, нетехнологичная неадекватна норма для сучасного стану життя, сучасного розміщення ресторанів і кафе. Друга норма - унітаз і раковину для миття рук персоналу рекомендується обладнати педальними пусками і зливами, - розповіла Ляпіна. Також за її словами в радянських нормах були, наприклад, правила обробки м'яса на спеціальному стільці виключно на дерев'яній дошці, з якої після роботи з м'ясом його залишки потрібно було зіскоблювати. Читайте: НАТО: Росія противник, і загроза для існування США і Європи Зараз ці правила скасовані рішенням Кабінету міністрів України щодо скасування санітарних норм, які були прийняті до 1991 року.

Тепер вважаються недійсними санітарні, санітарно-гігієнічні, санітарно-протиепідемічні, санітарно-епідеміологічні, протиепідемічні, гігієнічні правила і норми, державні санітарно-епідеміологічні нормативи і санітарні регламенти.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Танк на курячих ніжках": Окупанти викотили на поле бою нову модель Blyat-mobile (фото, відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 14:01

Російські загарбники кинули у бій свій черговий «танк-мутант» з кустарним захистом від FPV-дронів. Відповідними скріншотами з розвідувального безпілотника ЗСУ поділився у себе у Telegram-каналі український журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти Укр...

"Ви вчинили не як чоловік": Влад Міцкевич показав нове фото з Олею Поляковою і розповів про їхні "стосунки", підписники відреагували

вівторок, 16 квітень 2024, 13:31

Ексучасник МастерШеф Влад Міцкевич, який раніше опублікував особисті фото зі співачкою Олею Поляковою і натякнув, що між ними був роман, поділився новими подробицями їхніх «стосунків». У новому відео, опублікованому в TikTok, Міцкевич повідомив, що вон...